המזמין: הנהלת קרית עתידים, תל אביב.
הבקשה: הפיכת חלל של כ- 1000 מ”ר (הריסת “מאכליות” רבות), לכדי אזור הסעדה עם קונספט אחד, המאכיל מדי יום מאות רבות של אנשים בשעת הצהריים.
תהליך ארוך ומעמיק של חקר ולמידה של הנהלת הקריה, איתי ועם צוות יועצים
מתחומים שונים רלוונטיים – הוביל להבנה של שני אזורים ( חלבי ובשרי ) המדברים באותה שפה עיצובית.
הגוון השונה, בחלבי – ירוק ובבשרי – כתום, הוא המבדיל העיקרי בין השניים. מכאן נבנה קונספט עיצובי שלם: רצפות, תקרות, אזור מטבח, אזור שירות והגשה, אזורי ישיבה שונים וגרפיקה מותאמת.